Sluit je vakantie magisch af!

Bovenkarspel- Jorido Magic Entertainment presenteert op zondag 16 augustus Magic for Duchenne. in het verenigingsgebouw van Bovenkarspel. Geheel belangeloos zullen Nederlands aanstormende goochel- dans- en zang talenten een spetterende magische middag verzorgen met één doel: Zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Duchenne Heroes.

Duchenne is een erfelijke spierziekte die met name bij jongens voorkomt. Het breekt de spieren langzaam af, waardoor kinderen naarmate ze ouder worden steeds meer verzwakken. Er is nog geen medicijn voor Duchenne gevonden. Daarom is er steun nodig om verder onderzoek mogelijk te maken. Wil je een magische middag beleven kom dan op zondag 16 augustus naar het verenigingsgebouw. De zaal zal om 13.30 uur open gaan. De kosten voor de middag bedragen € 5,- voor kinderen tot 12 jaar en € 7,50 voor volwassenen, inclusief een gratis kopje koffie,thee of limonade.

Kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Wie zeker wil zijn van een mooi plekje in de zaal kan ook reserveren via: www.Jorido.nl