Gemeente Stede Broec zet schouders eronder.

Bovenkarspel- Het nieuwe jaar. Voor iedereen een tijd van goede voornemens, nieuwe uitdagingen en een nieuwe start. In cultureel centrum Het Postkantoor vond maandagavond de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Stede Broec plaats.

Het was een avond van handen schudden, praatjes maken, terugblikken en vooruitkijken. Waarnemend burgemeester Nico Slagter prees de “gemeenschapszin” in zijn nieuwjaarstoespraak. “Binnen de gemeente Stede Broec doen we het samen. Of je nu in de coalitie zit of in de oppositie. “Er staan behoorlijk wat uitdagingen voor de deur. onder meer de opvang van vluchtelingen en de woningbouw hiervoor.” Ook stipte Slagter het verenigingsleven aan. “Dat maakt het prettig toeven in Stede Broec.” Hiervoor zullen ook investeringen worden gedaan zoals in de tennisbanen en in het Nassaupark.  “Het was hier en daar ook wennen met de gemeentelijke fusies van het afgelopen jaar.

“als we uiteindelijk samen de schouders eronder zetten komen we er wel.” Sloot de burgemeester af. Laten we hopen dat deze gemeenschapszin in de wandelgangen en de raadzaal behouden blijft.